Event-Driven SOA: A Better Way to SOA

ESB essentieel voor SOA op de lange termijn

ESB essentieel voor SOA op de lange termijn

Experts zijn het er over eens dat Service-Oriented Architecture (SOA) de juist aanpak voor de implementatie van de architectuur voor organisaties is. Veel organisaties zijn al op weg richting een SOA oplossing. De vraag die men echter kan stellen is: “Is de huidige aanpak de juiste SOA aanpak voor de langer termijn?”

SOA en Event Processing zijn beide nodig om tot geoptimaliseerde bedrijfsprocessen te komen. Wanneer ze worden gecombineerd kunnen ze een zeer grote waarde vertegenwoordigen.

Complex Event Processing (CEP) is een nieuwe technologie voor het destilleren van informatie messagebased systems. Een Complex Event Processing (CEP) systeem geeft organisaties de mogelijkheid om gedistribueerde business events te verwerken en kansen en bedreigingen te identificeren.

Lees de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt wat het voordeel is van de combinatie van een SOA oplossing en Event Processing. Daarnaast wordt Complex Event Processing (CEP) behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.