ERP-implementatie in de praktijk

Bekijk in deze webcast hoe je slimmer en efficiënter kan werken

Gepubliceerd: 27-05-2019 | Webcast | Bekijk in deze webcast hoe je slimmer en efficiënter kan werken

Veel mkb-bedrijven zitten nog vast in een oud ERP-systeem. Hierdoor werken ze totaal niet efficiënt. Dit was ook het geval voor VelzArt, een zakelijke dienstverlener uit West-Betuwe gericht op ICT & telefonie. Om sneller en efficiënter te werken hebben zij de overstap gemaakt naar Business Central. De voordelen die zijn behaald? Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot alle bedrijfsgegevens. Het enige wat hiervoor nodig is, is een device en internet. Ook is door de automatisering van het verwerken van facturen de verwerkingstijd teruggebracht naar een uur in plaats van meerdere dagen. De implementatie van een nieuwe ERP-oplossing kan aardig wat voet in aarde hebben. Bij VelzArt is dit proces soepel verlopen. Benieuwd hoe dit implementatietraject precies is verlopen? In deze webcast vertellen Wesley Born van VelzArt en Martin Plaat van Dynamics Online hoe een implementatietraject eruit ziet in de praktijk.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een ERP-oplossing van Microsoft en is de opvolger van Dynamics NAV. Het is een oplossing speciaal gemaakt voor mkb-bedrijven. Het grootste voordeel van deze oplossing is de naadloze koppeling met het gehele office-pakket. Ook is er een koppeling mogelijk met bijvoorbeeld Power BI. Inkoop, verkoop, voorraadbeheer en nog vele andere processen komen hierdoor samen in een systeem.

Wat komt aan bod in deze webcast

In deze webcast zie je hoe VelzArt de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft ervaren. Hierbij komen de volgende dingen aan bod:

  • Waarom VelzArt heeft gekozen voor Business Central
  • Do’s en dont’s tijdens het implementatieproces
  • De voordelen die VelzArt heeft behaald door Business Central

Benieuwd geworden naar het implementatietraject van Business Central? Bekijk deze webcast en ontdek de beste manier om deze ERP-oplossing te implementeren.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

DynamicsOnline

DynamicsOnline is een onderdeel van SucceedIT en biedt Microsoft software aan voor het optimaliseren van je bedrijf

Profiel DynamicsOnline ›
 
 

Bekijk de webcast: ERP-implementatie in de praktijk

 

Met deze aanvraag gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.