EPD’s sneller geback-upt tegen lagere kosten

Groot onderzoek onder Epic-gebruikers

Groot onderzoek onder Epic-gebruikers

Verreweg de meeste Nederlandse ziekenhuizen maken gebruik van de EPD-software van EPIC. In deze elektronische patiëntendossiers staat enorm veel data, gegevens die snel geraadpleegd en geback-upt moet worden. Gatepoint Research onderzocht meer dan 100 autoriteiten binnen de gezondheidszorg die EPIC gebruiken. Deze managers en IT-beslissers merkten dat ze vaak lang moeten wachten op back-up en herstel van gegevens. Soms wel langer dan 24 uur, maar anderen hadden veel minder problemen. Hoe dat komt, leest u in de whitepaper “Usage Trends for Flash Storage with Epic”.

EPD-back-ups gewoon onder werktijden

Epic-gebruikers kunnen nieuwe opslagsystemen en workloads in minder dan 10 minuten implementeren en configureren. Ze kunnen belangrijke processen automatiseren om de productiviteit te verhogen. Tegelijk worden gegevens beveiligd dankzij ingebouwde encryptie, wordt het beheer eenvoudig met 1 management interface. Zeer handig is dat updates onder werktijd kunnen worden uitgevoerd zónder dat de systemen of gebruikerservaring worden vertraagd. Dat kan allemaal dankzij ONTAP 9, dat ze keuzevrijheid en flexibiliteit garandeert.

Betere performance, hogere kosten?

Snelheid is een belangrijke succesfactor van systemen. Trage reacties of lang wachten resulteert vaak in ergernis bij gebruikers en ook de IT-managers die het personeel zo goed mogelijk willen ondersteunen. Traditionele schijven kunnen de huidige gewenste snelheid gewoonweg niet meer bijbenen. Waarschijnlijk zou u het liefst de allersnelste oplossing nemen: volledige flash-opslag. Dat is toch duur? Lees de verbazingwekkende ervaringen van meerdere Amerikaanse ziekenhuizen.

Meer waarde uit systemen

U wilt ook de beste oplossing voor uw ziekenhuis. U gebruikt Epic voor uw EPD’s en zou u wel eens willen weten hoe collega’s in de Verenigde Staten hun systemen optimaliseren en zo de beste service voor patiënten garanderen? Download de whitepaper met interessante onderzoeksresultaten en informatieve referentieverhalen en gun uw collega’s de snelheid en gemakt die digitalisering belooft.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

EPD’s sneller geback-upt tegen lagere kosten

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.