Enterprise Social Networking

Waar moet je rekening mee houden bij Social Networking

Waar moet je rekening mee houden bij Social Networking

Goede integratie van Social Netwerktools blijkt een goede voorwaarden voor succes. Applicaties zoals Wiki’s, Blogs en Profielen zijn op zichzelf goede componenten, maar losstaand voegen ze weinig toe. Het is erg belangrijk om een complete en geïntegreerde Social Network suite aan te schaffen, die al deze tools logisch met elkaar verbindt.

Naast de technische aspecten is het van grootste belang om aandacht te besteden aan de internet gedragsverandering die nodig is voor een geslaagde invoering van Social Networking. Door inzage te geven in de eigen werkzaamheden door middel van blogs, bookmarks en projectmappen, stellen de medewerkers zichzelf kwetsbaar op.

Lees gratis de volledige whitepaper over Social Networking en ontdek waar rekening mee gehouden moet worden om Social Networking succesvol te implementeren in de organisatie.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HNW AlgemeenSocial CollaborationICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder

Social Collaboration :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.