Enterprise Mobility voor verhoging van de productiviteit

Enabeling Enterprise Mobility through people

Enabeling Enterprise Mobility through people

Er komen steeds meer apparaten in omloop en vooral de toegankelijkheid van informatie zorgt er voor dat bedrijven afstappen van het device-centric model. Dit is gericht op een Bring Your Own Device (BYOD) en Bring YOur Own Cloud (BYOC) model , waarmee medewerkers toegang willen hebben tot zakelijke applicaties en data in combinatie met het gebruik van persoonlijke cloud-opslag voor data en diensten. Medewerkers verwachten binnen het bedrijf consistente toegang tot zakelijke IT middelen en gegevens, ongeacht het te gebruiken apparaat.

 De uitdagingen van vandaag:

De trend naar BYOD en BYOC ook wel consumerization of IT, brengt nieuwe kansen voor IT door het verhogen van de productiviteit en tevredenheid van medewerkers, maar het brengt ook verschillende uitdagingen voor het management en de beveiliging met zich mee.

Met intelligente infrastructuur op basis van Microsoft-technologieën, zorgt Microsoft voor een people-centric oplossing wat de productiviteit zal verhogen terwijl het een ondersteuning is voor de behoeften van het IT Management.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Makkelijke registratie en inschrijving voor BYOD
  • Consistente toegang tot bedrijfsinformatie op verschillende apparaten
  • Support voor moderne werkstijlen met Desktop Virtualisatie
  • Automatische toegang tot interne informatie wanneer nodig.

Waar gaat deze whitepaper nog meer op in?
Lees in deze uitgebreide whitepaper meer over:

  • Het instaat stellen van de gebruikers
  • Het bundelen van de omgeving
  • Het beschermen van de data

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper “Enabeling Enterprise Mobility through people” welke ingaat op de bovenstaande onderdelen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.