Een toekomstbestendige werkplek

Op welke ontwikkelingen moet je voorbereid zijn?

Gepubliceerd: 24-02-2022 | Whitepaper | Een toekomstbestendige werkplek

Het is voor bedrijven noodzakelijk om voorbereid te zijn op veranderingen. Dit geldt ook voor ziekenhuizen. Om goede en betaalbare zorg te blijven leveren, kunnen ziekenhuizen niet meer om innovaties heen. Is jouw personeel bijvoorbeeld nog steeds afhankelijk van de fysieke desktop of kunnen zij altijd en overal opstarten en de nodige gegevens raadplegen? Door jouw applicatielandschap te optimaliseren hebben jij en je medewerkers altijd veilige toegang tot data en applicaties, onafhankelijk van device en locatie.  

Wat is nodig voor de werkplek van de toekomst?  

In deze whitepaper lees je welke veranderingen nodig zijn voor een toekomstbestendige werkplek. De volgende innovatieremmers moeten omgezet worden in innovatiedrivers: 

  • Van meereizende werkplek naar portaalgebaseerde werkplek 

  • Van EPD-software naar een veilige cloudoplossing  

  • Van legacy applicaties naar vereenvoudigde toepassingen 

Tijd om te innoveren 

Door oud en nieuw te verbinden, heb je de sleutel tot succes. Zo hoef je geen afscheid te nemen van de waardevolle klassieke werkplek, maar ben je tegelijkertijd wel voorbereid op hybride werken. Benieuwd hoe je deze twee werkplekken kan centraliseren en harmoniseren? Download deze whitepaper en laat jouw klassieke- en digitale werkplek naadloos op elkaar aansluiten! 

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Login Consultants

Login Consultants is een ambitieuze organisatie die (middelgrote) grote, nationale en internationale organisaties innovatieve digitale werkplekoplossingen biedt. Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om aan onze klanten de beste service te leveren.

Profiel Login Consultants ›
 
 

Downloaden: Een toekomstbestendige werkplek

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.