Een introductie op Windows Azure

Ebook: Introducing Windows Azure for IT Professionals

Ebook: Introducing Windows Azure for IT Professionals

Het Windows Azure publieke cloudplatform vormt één van de 3 pijlers onder de Microsoft Cloud OS visie. Door de mogelijkheden van publieke cloud, kan het traditionele datacenter snel transformeren. Organisaties kunnen locatie onafhankelijk data ontsluiten, flexibel nieuwe applicaties ontwikkelen en de IT afdeling faciliteren om gebruikers die locatie en device onafhankelijk (willen ) werken te ondersteunen. Dit alles wel op een beveiligde en consistente manier.

De andere twee pijlers onder de Microsoft Cloud OS visie omvatten Windows Server 2012 R2 en Microsoft System Center 2012 R2. Ook hiervoor zijn inmiddels verschillende e-books beschikbaar.

Dit e-book (gericht op IT professionals) gaat uitgebreid in op de verschillende diensten die het Windows Azure cloudplatform te bieden heeft. Naast een introductie op het platform en praktische informatie voor het opstarten, wordt in dit ebook meer aandacht besteed aan:

  • Windows Azure Compute Services
  • Windows Azure Network Services
  • Windows Azure Data Services
  • Windows Azure App Services

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.