Een flexibel kantoorconcept bij de gemeente

Europese aanbesteding integrale telecommunicatie-oplossing

Europese aanbesteding integrale telecommunicatie-oplossing

De gemeente Leidschendam -Voorburg wil continu verbeteren en in beweging blijven. Het verbeteren van de dienstverlening richting inwoners is hierbij de focus van de gemeente. Ze willen zelfs de beste gemeentelijk dienstverlener van Nederland worden. Het Nieuwe Werken en een flexibel kantoorconcept zijn ontwikkelingen die hierbij passen. Wat hier ook bij komt kijken is een andere manier van werken en omgaan met elkaar.

In 2015 vestigt de gemeente Leidschendam-Voorburg zich in een nieuw gemeentehuis. Op deze nieuwe locatie is een geïntegreerde ICT omgeving voor vaste en mobiele telefonie ‘op de werkplek’ een vereiste. Doordat deze omgeving momenteel al in gebruik is genomen, is het straks makkelijk te verplaatsen naar een nieuwe locatie.

Enkele uitgangspunten voor de nieuwe omgeving zijn:

  • Overal werken met dezelfde functionaliteit
  • Op elk willekeurig tijdstip werken
  • Nieuwe technische en functionele ontwikkelingen kunnen monitoren en uitbreiden binnen de ICT-infrastructuur.

Het opstellen van een programma van eisen bij een vernieuwend concept
Doordat het een vernieuwend en innovatief concept is, een integrale oplossing waarin vast en mobiel volledig geïntegreerd zijn, is het lastiger om de functionele en technische eisen precies goed te omschrijven. Door de vertaalslag te maken van doelstellingen binnen de organisatie naar een zeer specifieke aanvraag, sluit de oplossing nu goed aan bij wat de gemeente voor ogen had.

Download het artikel
Wilt u meer te weten komen over de integrale telecommunicatie-oplossing bij de gemeente Leidschendam-Voorburg? Download het volledige artikel en kom meer te weten over digitaal aanbesteden en het volledige proces die de gemeente heeft doorlopen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.