Een checklist voor een mobiele organisatie

Building the mobile enterprise

Building the mobile enterprise

Mobiliteit is een belangrijk aspect in een organisatie. Ongeveer 49% van de organisaties ondersteund op een of andere manier mobiliteit, zo blijkt uit studies. Daarnaast is 69% van de organisaties van plan om de komende twee jaar de investering in mobiliteit de verhogen. Deze investering is ook nodig om ervoor te zorgen dat men niet achterblijft op de concurrentie. Maar wat doet uw organisatie? Blijft de organisatie alleen gebruik maken van mobiele apparaten, of wordt het een mobiele organisatie?

Bij het vormgeven van een mobiele organisatie moet men op een aantal zaken letten. Deze whitepaper bevat een checklist met kritische punten bij de vormgeving van een mobiele organisatie. Wat zijn de uitdagingen en voordelen bij het kiezen voor een mobiele organisatie? Wat zijn belangrijke punten om op te letten bij het ontwerpen van een mobiele organisatie voor werknemers, leveranciers, klanten en de business? Lees er alles over in de volledige versie van deze whitepaper.

Zoals hierboven besproken zijn er een aantal uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. Bedrijfsstrategieën moeten worden aangepast en de IT afdeling moet een nieuw proces ontwikkelen voor de integratie en het management. Er zijn 4 hoofd uitdagingen die spelen:

  1. Beveiliging, beveiliging en beveiliging
  2. De noodzaak van strategieverandering in de organisatie en IT
  3. De complexiteit en integratie van mobiliteit
  4. Onvoldoende kennis aanwezig van mobiliteit

Lees meer over deze uitdagingen en hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden in de volledige whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.