Dynamische werkplek verhalen uit de praktijk

Eindgebruiker krijgt meer vrijheid met dynamische werkplek

Eindgebruiker krijgt meer vrijheid met dynamische werkplek

De druk op IT-managers om kosten te verminderen is groot. Daarnaast eisen eindgebruikers flexibiliteit, maar ook een betrouwbare werking en moeten zij er constant voor zorgen dat zij voldoen aan alle regels en voorschriften. IT-managers hebben het dan ook niet gemakkelijk. Dit e-book bevat een aantal verhalen uit de praktijk die laten zien hoe verschillende organisaties de dynamische werkplek hebben gerealiseerd .

Door de dynamische werkplek in te voeren hebben organisaties de eindgebruiker de vrijheid gegeven om te werken zoals hij dat wilt. Op elke gewenste locatie, met meerdere apparaten, terwijl organisaties en eindgebruikers tegelijkertijd de vraag om praktische hulp van IT-professionals weten te beperken.

Download het e-book en lees verschillende verhalen uit de praktijk waarin de dynamische werkplek succesvol is gerealiseerd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerApplication & Desktop Delivery bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Adaptieve authenticatie, want wachtwoorden zijn zooooo 2001

Meer data in de cloud betekent meer uitdagingen om je data veilig te stellen. Je wil niet dat jouw bedrijfskritische informatie in verkeerde handen terechtkomt; extra beveiliging is dus geen overbodige luxe. Tijd om af te stappen van de traditionele, statische authenticatie. Adaptieve authenticatie is de toekomst. Het hoe en waarom lees je hier.

Lees verder

Application & Desktop Delivery :  User Environment Management Smackdown

Bedrijven zijn zo gefocust op het beheer en onderhoud van de IT-systemen dat ze vaak de andere – en zeker niet minder belangrijke – helft vergeten: het user management. Voor de gebruiker is het van belang dat hij een simpele, eenduidige, snelle en betrouwbare werkomgeving heeft. Dit is het moment om ‘User Environment Management’ in te zetten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.