Dus jij wil een datagedreven organisatie worden?

Dan helpen deze 4 stappen jou op weg

Dus jij wil een datagedreven organisatie worden?

Datagedreven werken en de datagedreven organisatie zijn al jaren het onderwerp van studies, cases en blogs. Voor veel bedrijven bleef het vaak een stip aan de horizon, maar dankzij de stijgende populariteit en beschikbaarheid van nieuwe technologieën zoals machine learning wordt het nu pas echt werkelijkheid. Kijk maar naar de analyse-mogelijkheden die nu standaard worden aangeboden in software zoals Dynamics 365 of de slimme functies die in Excel automatisch patronen en trends ontdekken. Voor bedrijven een positieve ontwikkeling, maar veel IT-afdelingen zitten met de handen in het haar want de traditionele IT-infrastructuur kan het niet bijbenen.

Tijd voor wat nieuws

Voor veel IT-managers is het een behoorlijke uitdaging om IT af te stemmen op de snel veranderende eisen van de business. Een modern alternatief voor de traditionele IT-infrastructuur dient zich aan; een alternatief waar wordt uitgegaan van:

  • Schaalbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Gebruikersgemak
  • Kosten

Ondersteun de business in 4 stappen

Wil je weten hoe je de business optimaal kan ondersteunen in deze reis naar datagedreven werken? Dan helpen de 4 stappen uit deze whitepaper jou zeker op weg. Er wordt onder andere aandacht besteed aan het verkrijgen van inzicht in de snel veranderende databehoeftes van bedrijven en het in kaart brengen van jouw huidige IT-omgeving. Daarnaast krijg je antwoord op misschien wel de belangrijkste vraag: is mijn IT-afdeling klaar voor datagedreven werken? Wil jij weten hoe je antwoord krijgt op deze vraag? Ga dan aan de slag met de 4 stappen en de concrete handvatten uit deze whitepaper en werk toe naar een datagedreven organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: Dus jij wil een datagedreven organisatie worden?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.