Disaster recovery planning

Voorbereid op onverwachte gebeurtenissen met Disaster Recovery Planning (DRP)

Voorbereid op onverwachte gebeurtenissen met Disaster Recovery Planning (DRP)

Wat gebeurt er met de bedrijfsvoering als er onverhoopt een calamiteit voordoet? Het is goed om hier over na te denken, voordat het zich voor doet. Er kan brand ontstaan, waterschade, maar een virusaanval of een stroomstoring kunnen ook desastreus zijn. Met als gevolg dat machines uitvallen, medewerkers niet aan het werk kunnen en dat omzetverlies of klantverlies de gevolgen zijn.

Lees het volledige artikel over Disaster Recovery Planning (DRP) waarin uiteengezet wordt wat Disaster Recovery Planning kan beteken voor het bedrijf.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Datacenters bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Datacenters :  Flashgeheugen geeft gewenste data flexibiliteit in het datacenter

De explosieve groei van data heeft een impact op de manier waarop dataopslag ingericht moet worden. In vele gevallen verdubbelt het volume bedrijfsgegevens elke 2 jaar. Deze groeiende berg data moet ook nog eens veel sneller dan voorheen bewerkt kunnen worden. Daarnaast verandert de aard van die verwerking: ook ongestructureerde data worden steeds vaker bestudeerd. Tegelijkertijd groeien de budgetten voor opslag nauwelijks. De vraag rijst dan: hoe bereik je met deze randvoorwaarden toch de gewenste data- flexibiliteit?

Lees verder

Datacenters :  IT-trends waarop u moet anticiperen

Lange tijd was 2020 een stip op de horizon, gebruikt om een verre toekomst mee aan te geven. Maar over 3 jaar is het al 2020. Hoe ziet de wereld van IT-dienstverlening er dan uit? Wat zijn de bedreigingen en wat de kansen? Dit zijn de trends waarop u nu al kunt inspelen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.