Direct aan de slag met Software Inspectie

Software inspectie voor kwaliteit van de source-code

Software inspectie voor kwaliteit van de source-code

Technische risico’s van maatwerk software minimaliseren? Inzicht krijgen in de kwaliteit en tevens uw werknemers een plezier doen? Lees in deze whitepaper meer over het software inspectie programma.

Bij software inspectie is het belangrijkste doel om de kwaliteit van de source-code te optimaliseren. Een software inspectie levert voor zowel business managers als betrokken ICT-ers een aantal voordelen op:

 • Business Manager
  • Input om een gefundeerde mening te vormen over de kwaliteit van de opgeleverde systemen.
 • IT Manager
  • Helpt bij het projectmanagement, stimuleert teamwerk en geeft impuls aan de ontwikkeling van de competenties binnen een team.
 • Programmeur
  • Waardering voor werk met behulp van een kwaliteitsoordeel.
 • Controller
  • Gericht sturen op de kwaliteit van de investering

De software inspectiemethode is gebaseerd op 15 “defect indicators”. Meer te weten komen over wat defect indicators zijn en wat de 15 indicatoren inhouden? Download geheel vrijblijvend de whitepaper over software inspectie. De whitepaper gaat dieper in op de bovenstaande voordelen en beschrijft uitgebreid de indicatoren van software inspectie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Data QualitySoftwareSoftware Testen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Data Quality :  Hoe optimaliseert u datavisualisaties?

Met de meest recente visualisatiesoftware kunnen data-analisten steeds meer innovatieve en gelikte presentaties creëren. In deze whitepaper wordt de lezer aan de hand genomen in de wonderlijke wereld van datavisualisatie. Lees verder om erachter te komen hoe u als gebruiker effectieve visualisaties kunt ontwerpen die een verpletterende indruk achterlaten.

Lees verder

Data Quality :  Datakwaliteit biedt kansen voor de ATP branche

Wat kan de datakwaliteit betekenen voor de organisatie? Hoe up-to-date is uw organisatie? Veel organisaties komen er pas achter dat de gegevens niet up-to-date zijn als ze contact willen zoeken met een (potentiële)klant. Bij een slechte datakwaliteit kunnen er ook veel risico’s optreden. Het kan invloed hebben op de communicatie en soms ook een gemiste kans zijn op verkoop of marketing. Lees in deze whitepaper meer over het belang van goede datakwaliteit.

Lees verder

Software :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Software :  Software-defined Storage for dummies

De manier hoe we met data omgaan verandert. Om een voorsprong te krijgen op de concurrentie wordt de opslag, verwerking en analyse van deze data steeds belangrijker. Software-defined storage zorgt ervoor dat uw organisatie op het gebied van big data en analytics een streepje voor heeft. Download het e-book en lees er alles over!

Lees verder

Software Testen :  Effectief risk-based end-to-end testen

Met een end-to-end test kan bekeken worden of bedrijfsprocessen effectief ondersteund worden door de ICT-systemen en of systemen juist gekoppeld zijn. Omdat het niet mogelijk is om alle schakels in het proces te onderzoeken worden alleen de belangrijkste processen getest. Een methode hiervoor is risico-georiënteerde end-to-end testen, waarbij de teststrategie gebaseerd wordt op de mate van risico van de verschillende componenten van een systeem.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.