Digitale werkplekstrategie om nog effectiever te werken

Tailor. Engage. Empower - Work faster in the digital workspace

Digitale werkplekstrategie om nog effectiever te werken

Een digitale werkplek is een sociale, mobiele, altijd actieve en datagedreven omgeving. De digitale werkplek integreert applicaties aan de hand van informatie en samenwerking in een intelligente context op maat gemaakt voor de industrie, rol, locatie en taken van de medewerker. Dit geeft het bedrijf een competitief voordeel, zorgt voor meer productiviteit, brengt de kosten omlaag en zorgt voor innovatiegroei.

Voordelen van een werkplekstrategie
Bij het implementeren van een moderne werkplek strategie kunnen er een aantal verbeteringen naar voren komen. Lees in de afbeelding hieronder meer over de gewonnen voordelen.

Een digitale werkplek is er op gericht om het maximale aan efficiëntie, performance en innovatie te bereiken.

Een digitale werkplek kan behulpzaam zijn bij de volgende punten:

  • Blijf de concurrentie voor met realtime samenwerking en communicatie
  • Omarm consumenten ervaringen voor het betrekken van de gebruikers
  • Versnellen van innovaties door middel van communities en social ervaringen
  • Verhoog de snelheid van informatieflows voor het maken van gedegen beslissingen
  • Boost de medewerkertevredenheid door flexibele werkomgevingen

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper en lees in deze geïllustreerde whitepaper meer over een digitale werkplekstrategie voor het optimaliseren van platformen en services. Wat kan een digitale werkplek voor u betekenen?

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Digitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Digitalisering :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitalisering :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.