Digitale transformatie verzekert servicebedrijven van een mooie toekomst

Pas je dienstverlening aan op wat je klant echt wil

Gepubliceerd: 11-03-2019 | Whitepaper | Pas je dienstverlening aan op wat je klant echt wil

Met 3 mensen op kantoor en met 6 servicemedewerkers op pad is het een behoorlijke uitdaging geworden om inzicht te krijgen in jouw hele organisatie. Hoeveel voorraad ligt in de servicewagens? Heeft iedereen zijn werkbonnen al doorgegeven aan de administratie en is de urenregistratie up-to-date? Eigenlijk ben je stiekem heel wat tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie en het handmatig invoeren van allerlei papierwerk. Tijd die je liever besteedt aan jouw dienstverlening of aan het verbeteren van jouw producten en diensten.

Gegevens zijn overal…. en nergens

Om echt het verschil te gaan maken tegenover jouw concurrenten, weet je dat jouw medewerkers een geweldige klantervaring moeten bieden. Maar hoe pak je dat aan als medewerkers op kantoor geen inzage hebben in de planning van collega’s die op pad zijn? Of als monteurs geen inzage hebben in historische klantdata? Alle gegevens zitten in hoofden van mensen of in documenten verspreid in het hele bedrijf.

Data is de basis van jouw transformatie

Wil je dat jouw servicebedrijf ook in de toekomst relevant blijft, dan zijn data en inzicht hierin de sleutel tot succes. Het vormt namelijk de basis voor jouw succesvolle digitale transformatie. Wil je weten hoe je dit in jouw bedrijf aanpakt? Met de 4 pijlers van digitale transformatie helpen we jou op weg en zorgen we dat jouw bedrijf de stap maakt van reactieve naar proactieve dienstverlening. Download deze paper en lees snel verder!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

DynamicsOnline

DynamicsOnline is een onderdeel van SucceedIT en biedt Microsoft software aan voor het optimaliseren van je bedrijf

Profiel DynamicsOnline ›
 
 

Download artikel

Digitale transformatie verzekert servicebedrijven van een mooie toekomst

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.