Digitale ondertekeningsoplossing voor SharePoint

De SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing

De SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing

Talloze organisaties, gemeenten en clouddiensten over de hele wereld gebruiken de digitale ondertekeningsoplossing van CoSign. Ze hebben hun papierintensieve processen omgezet in papierloze processen. Dit beperkt niet alleen de papiergerelateerde kosten, maar ook verbetert het de efficiëntie beduidend en garandeert vertrouwen, integriteit, controle en veiligheid voor de volledige bedrijfsomgeving.

Digitaal ondertekenen met SharePoint
Door de combinatie van CoSign en CoSign Connector voor SharePoint kunnen documenten, lijstitems en records moeiteloos op de SharePoint server in voorbeeldweergave worden:

  • Bekeken
  • Geverifieerd
  • goed gekeurd worden
  • aanvaard
  • geauditeerd

Dit is allemaal mogelijk zonder de bestaande workflows, operationele processen, veiligheidsprocedures of beleidsregels te wijzigen.

Workflowondersteuning
CoSign kan een digitale handtekening toevoegen aan workflows, met functies die speciaal ontworpen zijn om de productiviteit van het team te bevorderen. Met CoSign Signature Task, kan een workflow een ondertekenaar zoeken om te tekenen. Degene die het verzoek krijgt, kan kiezen om het verzoek te aanvaarden of af te wijzen. Je kan zelfs nog de rede van weigering opgeven. De workflow kan indien nodig de routingbeslissingen op de reden voor de weigering baseren. Lees hierover meer in de volledige whitepaper.

Download het artikel
Kom in dit artikel meer te weten over de SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing. Download geheel vrijblijvend het volledige artikel met daarin onder andere een beknopte casestudy.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Digitale ondertekeningsoplossing voor SharePoint

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.