Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij

Wat zijn de voordelen van een uniforme digitale handtekening?

Gepubliceerd: 30-12-2018 | Whitepaper | Wat zijn de voordelen van een uniforme digitale handtekening?

Alles wordt digitaal. We betalen steeds minder met cash, koop jij nog cd’s, en wanneer stuurde jij je laatste brief? De meeste bedrijven hebben ook hun briefpaper ook vervangen door e-mail. Het is sneller, goedkoper en er kan dankzij de elektronische (ook wel digitale) handtekening ook documenten officieel mee ondertekend worden.

Digitale handtekeningen zijn juridisch bindend

Bij de overheid, in de woningmarkt, de handel en in de industrie en zakelijke dienstverlening wordt het veelvuldig gebruikt. De juridische verbintenis van de digitale handtekening is volgens het Nederlands wetboek dan ook gelijk aan die van de handgeschreven ondertekening. Wat voor soorten elektronische handtekeningen zijn er eigenlijk?

Creëer een professionele uitstraling

Stap met deze whitepaper in de wereld van digitaal ondertekenen. De betrouwbaarheid van de digitale handtekening kan verschillen per document, afhankelijk van het doel. Er zijn verschillende technische varianten waarover je meer leest in deze whitepaper. De bekendste digitale handtekening staat onder e-mails. Een organisatie kan deze vastleggen in de huisstijl, waardoor ze een uniforme, professionele uitstraling krijgen.

Alle voordelen op een rij

Dat is niet het enige voordeel van een digitale handtekening. Wil jij op de hoogte zijn van alle ins en outs rond elektronische handtekeningen en huisstijl? Download dan de whitepaper Voordelen van de digitale handtekening.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

iWRITER

iWRITER is ruim 20 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. Wij ontwikkelen en leveren documentmanagement software aan meer dan 150.000 tevreden gebruikers in Europa.

Profiel iWRITER ›
 
 

Downloaden: Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.