Deze 7 samenwerktrends worden groot in 2020

Een betere samenwerking zorgt voor gelukkigere collega’s

Gepubliceerd: 26-02-2020 | Whitepaper | Deze 7 samenwerktrends worden groot in 2020

We leren al op jonge leeftijd dat we samen meer bereiken dan alleen. Op school of in de sportclub werken we in teamverband en helpen we elkaar groeien. Ook op de werkvloer is een goede samenwerking dé voorwaarde voor succes. Toch worstelen veel bedrijven met het optimaliseren van samenwerken. Hoe ondersteunen we collega’s hierbij? Welke maatschappelijke trends dwingen ons nog beter samen te werken? Deze whitepaper zet 7 belangrijke samenwerktrends voor 2020 op een rij.

Trends die het verschil zullen maken

Welke trends zullen echt gemeengoed worden in 2020? Waar zal technologie de komende jaren echt een verschil gaan maken?  Je leest het allemaal in deze whitepaper. Om je alvast een idee te geven lichten we kort één trend toe die een grote rol zal spelen bij het aantrekkelijk blijven voor nieuwe medewerkers in het bedrijf.

Flexibel werken is geen ‘nice to have’ meer

Volgens vakbond CNV wil 58% van de ondervraagden meer tijd voor het privéleven, ervaart 54% een te hoge werkdruk en zit 16% tegen een burn-out aan. Deze cijfers laten zien dat we het in Nederland behoorlijk druk hebben en worstelen om een goede balans tussen werk en privé te vinden. Om deze balans te vinden is tijds- en plaatsonafhankelijk werken een must. Toch biedt minder dan de helft van de bedrijven dit aan. Jammer, want voor zowel de pragmatische generatie (geboren tussen 1961 en 1981) en de millennials (geboren tussen 1981 en 2000) is de mogelijkheid tot flexibel werken één van de belangrijkste factoren bij de keuze voor een werkgever…

Bijdragen aan een betere samenwerking

In deze whitepaper lees je meer over het faciliteren van flexibel werken, het creëren van de ideale werkomgeving en het inzetten van softwarebots om collega’s te helpen bij hun werkzaamheden. Benieuwd geworden? Download dan snel deze whitepaper en ontdek de 7 trends zelf!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: Deze 7 samenwerktrends worden groot in 2020

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.