DevOps uit de doeken gedaan

DevOps is alomtegenwoordig, maar wat is het nou precies?

Gepubliceerd: 19-08-2020 | Boek | DevOps uit de doeken gedaan

Wie in softwareontwikkeling werkt, herkent dit vast: je rolt een update of nieuwe software uit bij een klant en vervolgens ontstaat probleem na probleem. Eén fout in jouw software zorgt voor een domino-effect van foutmeldingen en problemen. In sommige gevallen met downtime en omzetverlies tot gevolg. Wat is er fout gegaan? Een goede vraag… In bijna alle gevallen is de oorzaak te vinden in slechte communicatie tussen teams, inefficiënte processen en verkeerd begrepen requirements. Om deze situaties te vermijden omarmen steeds meer bedrijven DevOps.

Development + Operations = DevOps

DevOps engineers, DevOps developers en DevOps trainingen: het is al DevOps wat de klok slaat. Maar er is ook veel verwarring rondom de term DevOps. Recruiters gaan naarstig op zoek naar DevOps engineers, maar is DevOps een rol? Of gaat het enkel om specifieke tooling? Wat is de rol van Agile in het geheel? Er is dus behoorlijk wat onduidelijkheid over wat DevOps nou precies is, daarom helpen we jou op weg met deze whitepaper!

Het mysterie van DevOps ontrafeld

De ins en outs van DevOps lees je rustig na in deze whitepaper die wegleest als een roman. Laten we alvast even kijken wat allemaal aan bod komt in dit e-boek:

  • Oorsprong van DevOps, DevOps basisbeginselen en DevOps tooling
  • Time-to-market verminderen maar stabiliteit en kwaliteit van je software verbeteren
  • Snel inspelen op veranderingen in de markt
  • Opzetten van multidisciplinaire teams

Ben je dus benieuwd naar wat DevOps precies inhoudt of ben je op zoek naar laagdrempelige content om niet-technici te laten kennismaken met deze methodiek? Aarzel dan niet en download dit e-boek! Het leest als een trein en je krijgt meteen een goed beeld van wat DevOps nou precies behelst.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Nutanix

Nutanix software unifies private, public, and distributed clouds, and empowers IT to deliver applications and data that power their businesses.

Profiel Nutanix ›
 
 

Downloaden: DevOps uit de doeken gedaan

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.