De voordelen van elektronische factuurverwerking

Aberdeen Group: “83% lagere kosten bij elektronische factuurverwerking”

Aberdeen Group: “83% lagere kosten bij elektronische factuurverwerking”

Organisaties met veel inkomende facturen hebben vaak de inkomende factuurstroom geautomatiseerd. Bij organisaties die elektronische factuurverwerking hebben ingevoerd zijn drie elementen in dit proces zeer belangrijk. Door de focus op deze elementen kunnen de kosten van factuurverwerking aanzienlijk worden verlaagd. De drie elementen zijn:

  • Geautomatiseerde invoer van gegevens
  • Het matchen van facturen
  • Geïntegreerde workflow

Volgens een onderzoek door Aberdeen Group’s e-payables zijn de kosten van het verwerken van een inkomende factuur 10 keer groter bij een organisatie die dit niet geautomatiseerd heeft ten opzichte van een organisatie die gebruik maakt van elektronische factuurverwerking.

Lees de gratis whitepaper waarin uiteengezet wordt wat de voordelen zijn van elektronische factuurverwerking. Daarnaast wordt beschreven op welke manier te werk wordt gegaan wanneer gebruik wordt gemaakt van elektronische factuurverwerking.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Financieel ManagementeFacturatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Financieel Management :  De blockchain hypotheek

De blockchain, het systeem achter digitale munten als bitcoin, kan een revolutie in de financiële wereld teweegbrengen. Zo wordt het afsluiten van een hypotheek makkelijker en bovendien minder riskant. Hoe wordt u zelf succesvoller door deze technologie in te zetten?

Lees verder

eFacturatie :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.