De Voordelen Van Bring Your Own PC

Aandachtspunten en voordelen van Bring Your Own PC

Aandachtspunten en voordelen van Bring Your Own PC

Bring Your Own PC en Het Nieuwe Werken zijn onafscheidelijk. Werknemers hebben behoefte aan meer vrijheid naarmate de technologische mogelijkheden hiervoor steeds meer zijn verbeterd.

Uit onderzoek van Gartner onder enkele honderden IT managers  is  gebleken dat het aantal privé apparaten dat gebruikt zal worden voor verschillende belangrijke taken binnen het bedrijf, een grote  stijging zal doormaken. Helaas wordt dit fenomeen nog door veel werkgevers onderschat.

De belangrijkste voordelen van deze steeds vaker voorkomende manier van werken zijn:

  • Lagere kosten
  • Betere focus op kerntaken
  • Meer vrijheid en werkplezier
  • Hogere productiviteit

Daarnaast zijn er ook wat technische implicaties waaronder:

  • Online diensten
  • Afspraken en procedures
  • Centraal beheer
  • Beveiliging

Waarom staat Bring Your Own PC tegenwoordig zo in de belangstelling, wat zijn de voordelen en waar moetje op letten bij het toepassen van deze manier van werken? In deze whitepaper kunt u hier uitgebreid over lezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenBring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.