De vereisten voor het beheren van een BizTalk Server infrastructuur

How to properly administer BizTalk Server

How to properly administer BizTalk Server

Het doel van deze whitepaper is om de ICT projectmanager, ICT manager en systeembeheerders te informeren over belangrijke onderwerpen omtrent het beheren van een BizTalk Server infrastructuur.  De vraag die dan ook centraal staat in deze white paper is: wat is nodig om op de juiste manier BizTalk Server te beheren en bedienen?

BizTalk Server
In veel gevallen is BizTalk Server een van de  cruciale bouwstenen als het om een IT-infrastructuur gaat. BizTalk Server verwerkt namelijk belangrijke data die alleen via dit systeem verzonden wordt. Mocht BizTalk Server uitvallen, is de kans groot dat dit een grote impact heeft op de business. Ondanks deze situatie zijn aanzienlijk veel systeembeheerders niet bekend met BizTalk Server en de mogelijkheden hiervan.

De uitdaging van het managen van een BizTalk Server infrastructuur is groot. Binnen een team is het noodzakelijk dat verschillende soorten kennis aanwezig zijn om er zoveel mogelijk potentie uit te halen. Niet alleen specifieke kennis is vereist maar ook teamleden met een brede kennis. Denk hierbij aan een:

  • Windows Server administrator
  • BizTalk Server administrator
  • Database administrator
  • Monitoring tool administrator
  • Network administrator
  • Functional administrator

Download deze whitepaper waarin duidelijk wordt hoe een BizTalk Server infrastructuur moet worden beheerd en hoe een team eruit moet zien. Hierbij wordt in het bijzonder ingegaan op elke rol die aanwezig moet zijn en welke kennis ieder moet bezitten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 

Download artikel

De vereisten voor het beheren van een BizTalk Server infrastructuur

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.