De toekomstbestendigheid van ICT-architecturen: Een Benchmark

Blueprint voor een dynamisch datacenter

Blueprint voor een dynamisch datacenter

De ICT-afdelingen krijgen bij veel organisaties te maken met grote uitdagingen. De introductie en implementatie van nieuwe technologie mag de huidige processen niet in de weg staan. Deze nieuwe technologie kan bestaan uit cloud computing, mobile support en het verwerken van social media en big data. De inrichting van ICT-infrastructuren is gebaseerd op drie afzonderlijke lagen:

  • Storage
  • Processing
  • Virtualisatie

Deze lagen maken het beheer uiterst complex. Het is lastig om de vraag naar hogere performance, grotere schaalbaarheid en beschikbaarheid te vervullen. De vraag die de rode draad speelt in deze whitepaper is: ”Hoe ver zijn organisaties in het opzetten van een wendbare, robuuste en veilige infrastructuur die 24/7 bereikbaar is?”

Digitaliseren van de dienstverlening
Als het gaat om het digitaliseren van de dienstverlening kan de ICT het niet altijd bijbenen. Het flexibiliseren van de ICT-infrastructuur is hierdoor de belangrijkste trend. Aan de andere kant houdt men vast aan de on-premisedatacenters in verband met de beveiliging van bedrijfskritische data. Een aantal van de benchmark respondenten waren van mening dat de ICT een grote rol speelt als het gaat om concurrentie kracht en het bestaansrecht van de organisatie. Echter, bij veel organisaties wordt de ICT niet of te laat betrokken bij strategische beslissingen.

De whitepaper                               
Download de whitepaper “Blueprint voor een dynamisch datacenter” om meer te weten te komen over de belangrijkste uitkomsten van de benchmark naar de toekomstbestendigheid van ICTarchitecturen en datacenters. Voor de benchmark zijn in Nederland en België een kleine 200 organisaties benaderd. Download en lees de whitepaper geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›
 
 

Downloaden: De toekomstbestendigheid van ICT-architecturen: Een Benchmark

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.