De rol van de techniek en het individu bij samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand

Samenwerken op afstand

Het alledaagse werken is aan verandering onderhevig. De technologie verandert, de mens verandert en dus moet de manier waarop wij werken ook mee veranderen. Veel organisaties staan daar niet bij stil en de kans bestaat dat zij de boot missen. Samenwerken is niet iets wat je erbij doet, het is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering geworden. Pas wanneer het een actief proces is en het individu centraal wordt gesteld, wordt het samenwerken een succes.

“Samenwerken op afstand begint bij het faciliteren van de medewerker”

Technologie krijgt een steeds grotere impact op het alledaagse werk. Waar vroeger directe communicatie tussen twee personen nodig was om een boodschap over te brengen, heeft techniek ervoor gezorgd dat boodschappen snel en simpel worden gedeeld. De nieuwe manier van werken draait om vrijheid, flexibiliteit en resultaat. Het belangrijkste element van die infrastructuur is echter nog steeds de mens.

Inhoud whitepaper
Deze whitepaper gaat dieper in op de rol van de techniek en het individu bij samenwerken op afstand. Het document bestaat uit vijf hoofdstukken:

  1. Samenwerken bij organisaties die steeds complexer worden
  2. De rol van techniek in dagelijkse werkzaamheden
  3. Hoe laat je mensen beter samenwerken?
  4. Wat is het resultaat van beter samenwerken?
  5. Conclusie

Download de whitepaper
Download de whitepaper “Samenwerken op afstand” geheel vrijblijvend en lees meer over de rol van de techniek en het individu bij succesvol samenwerken op afstand.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Innovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.