De reis van analoog naar virtueel werken

E-boek: Expeditie Zwerm

De reis van analoog naar virtueel werken

Als er iets duidelijk werd de afgelopen maanden, dan is het wel dat onze wereld in een recordtempo gevirtualiseerd is. Werken, leren, spelen, sporten en boodschappen doen; we deden het allemaal in onze huiskamer met een tablet of laptop op schoot. In dit e-boek Expeditie Zwerm. De weg van analoog naar virtueel werken onderzoeken de informatiemanagers van Doxis hoe organisaties grip houden op de vele veranderingen en nieuwe technologieën die de afgelopen jaren werden geïntroduceerd.

Na De Zwerm volgt Expeditie de Zwerm

Dit e-boek is het vervolg De Zwerm. Een verhaal over de virtuele samenleving waarin Doxis onderstaande drie trends beschrijft die onze huidige samenleving in toenemende mate kenmerken:

  • Atomisering: samenwerkingsverbanden vervangen de traditioneel hiërarische organisatie
  • Uniformering: onder druk van wet- en regelgeving wordt efficiëntie en transparantie geëist, daarom worden processen, diensten en producten uniform
  • Onzekerheid: technologie en globalisering maken het lastig om het effect van ons handelen te overzien.

De expeditie wacht

Er gebeurt dus een hoop in onze maatschappij en voor veel organisaties blijft het lastig om mee te veranderen met de maatschappij. Om bedrijven te helpen met hun veranderaanpak beschrijft dit e-boek de reis van analoog werken naar het toekomstbeeld, virtueel werken. Welke fases doorlopen we? Wat zijn de kenmerken van deze fases, waar liggen de uitdagingen en waar liggen de kansen? En hoe zal die toekomst eruit zien?

Nieuwsgierig geworden? Download dan hier het e-boek Expeditie Zwerm. De weg van analoog naar virtueel werken en reis mee over kilometers papier en databergen richting het virtuele vergezicht.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Doxis

Doxis is gespecialiseerd in het structureren en ordenen van informatie. Al ruim 100 jaar helpen wij organisaties om optimaal gebruik te maken van bedrijfsinformatie die is opgeslagen in hun werkprocessen. Dit doen wij door verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen waar belangrijke informatie een rol in speelt.

Profiel Doxis ›
 
 

Downloaden: De reis van analoog naar virtueel werken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.