De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

5 voordelen van de Digital Workplace die u nog niet kent

5 voordelen van de Digital Workplace die u nog niet kent

Waar internet in de beginjaren vooral als nieuws- en informatiebron werd gebruikt, worden de toepassingen steeds breder. Er komen steeds meer online tools en apps, ook op de werkvloer. Deze ontwikkeling zorgt er, samen met de toenemende behoefte aan plaats- en tijdonafhankelijk werken, voor dat veel organisaties hun werkplek digitaal inrichten. Een van de toepassingen waarmee dat kan, is Office 365. Ook SharePoint wint terrein. Kent u deze 5 features al?

5 dingen die u nog niet wist over SharePoint

De afgelopen jaren heeft SharePoint niet stilgestaan. Er is veel geïnvesteerd in nieuwe toepassingen en het gebruiksvriendelijker maken van dit platform. Zo biedt het deze functionaliteiten: 

  1. Kan worden geïntegreerd met Office 365
  2. Biedt mogelijkheden voor analyse
  3. Bevat een van de meest krachtige zoekmachines
  4. Mogelijkheid voor onderbrengen van business applicaties (zoals bestelformulieren, communities en declaraties)
  5. Veel standaard toepassingen beschikbaar

Office 365 integratie met SharePoint

De betere integratiemogelijkheid van deze twee systemen, zorgt ervoor dat uw medewerkers nóg efficiënter kunnen samenwerken. Dit alles binnen hun vertrouwde systemen en werkomgeving, maar ze hebben wel altijd en overal veilig en snel toegang tot bestanden.

Enterprise Search Engine

Eén van de voordelen van dit samenwerkingsplatform is de krachtige zoekmachine. Iedereen die met een vraag zit, is gewend deze direct in te typen in Google of andere zoekmachines. Deze gewoonte nemen medewerkers ook mee naar de werkvloer. Enterprise Search is dé toepassing waarmee zowel binnen SharePoint als daarbuiten gemakkelijk bestanden kunnen worden teruggevonden. Handig omdat niet altijd duidelijk is waar iemand anders iets heeft opgeslagen. Dat kan een enorme tijdsbesparing opleveren.

10 redenen voor SharePoint

Maar deze vijf eyeopeners over SharePoint zijn niet de enige redenen waarom veel organisaties overstappen. Bent u benieuwd naar de overige vijf voordelen? In deze whitepaper worden de 10 grootste voordelen van werken met SharePoint uitgebreid toegelicht. Download de whitepaper direct.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.