De kracht van CRM en social media

Campagne management en Social Media

Campagne management en Social Media

Veel retailorganisaties vinden het moeilijk om succesvolle commerciële inspanningen te realiseren. De koper heeft nu de touwtjes in handen en laat zich niet meer door mooie marketingacties verleiden. Om succesvolle marketingactiviteiten te kunnen ontplooien, zowel online als offline, moet duidelijk zijn hoe uw organisatie waarde toevoegt aan uw klant.

Om de aandacht van uw (potentiële) klanten te krijgen en vast te houden is het verstandig om gebruik te maken van de vier basisprincipes die tot een succesvolle klantrelatie leiden:

  • Het opbouwen van een persoonlijke relatie.
  • Het waarde toevoegen aan de ander.
  • Het door de tijd heen ‘top of mind’ blijven.
  • De kracht van herhaling.

In deze whitepaper worden de effecten en aanpak beschreven van het toepassen van een verkoopgerichte marketing aanpak binnen uw organisatie. Ook wordt er een visie gedeeld die helpt uw marketingactiviteiten optimaal op te zetten en aan te laten sluiten bij het verkoopproces binnen uw organisatie. Hierbij ligt de nadruk op de samenhang tussen strategie en operatie en wordt er gebruik gemaakt van de kracht van CRM en Social Media.

Download de whitepaper
Meer te weten komen over social media en campagne management voor het opbouwen van een klantrelatie? Download dan nu de gehele whitepaper.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

CRM excellence

Onze naam zegt het al: excellent in Customer Relationship Management, CRM.

Profiel CRM excellence ›
 
 

Downloaden: De kracht van CRM en social media

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.