De keuze tussen verschillende User Environment Management oplossingen

Choosing Your User Environment Management Solutions

Choosing Your User Environment Management Solutions

Om de desktop ervaring van de gebruikers te vereenvoudigen en verbeteren maken User Environment Management (UEM) oplossingen een steeds groter deel uit van het algemene framework. Het is nu de taak voor de IT besluitvormers om een juiste beslissing te maken tussen alle aanbieders.

Eigenschappen van UEM
Het is belangrijk te begrijpen wat de benodigdheden zijn voor de organisatie wanneer gekeken wordt naar een UEM oplossing. Ook zal begrepen moeten worden dat “profile management” niet hetzelfde maar juist een onderdeel is van UEM. Een UEM-oplossing zal aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. De volgende eigenschappen zijn van belang bij een juiste UEM oplossing:

  • Personalisatie mogelijkheden
  • Een beleid
  • Privileges/Security
  • User environment analytics
  • Performance
  • Bestand sync-and-share

UEM oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers productiever worden in een veilig, efficiënt en flexibel framework binnen de organisatie. UEM gaat veel verder dan het “simpele” profile management met het uitgebreide pakket van mogelijkheden dat geboden wordt.

De whitepaper
De whitepaper gaat dieper in op User Environment Management en wat het voor de organisatie kan betekenen. De whitepaper zet uit een hoe een UEM oplossing de gebruikers productiever kan maken in een veilig, efficiënt en flexibel framework. Download geheel vrijblijvend de whitepaper voor meer informatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Data Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Data Management :  Klaar voor 2020 met deze industrie-trends

Systemen binnen de procesindustrie bevatten een schat aan data waarmee zowel de operatie als de veiligheid enorm verbeterd kunnen worden. Eén van de grootste uitdagingen is echter het aggregeren, interpreteren en gebruiken van deze gigantische hoeveelheden data. Dit e-book zet daarom 7 data-trends op een rij waar producenten in de procesindustrie zich op moeten voorbereiden, om te kunnen profiteren van de volgende industriële revolutie. Bent u klaar voor 2020?

Lees verder

Data Management :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.