De juiste Office 365 tools om uw bedrijf te laten groeien

Het Office dat u al kent

Het Office dat u al kent

De klant ervaring en de klanttevredenheid verbeteren staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Om in deze tijd succesvol te zijn is het belangrijk om voordurend efficiënter met middelen om te gaan. Dit heeft natuurlijk ook een grote invloed op bestaande werkprocessen. Om met deze veranderingen om te gaan is het goed om de samenwerking op te zoeken en kennis en kunde te delen. Maar hoe bepaalt u welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen?

Haal meer uit de organisatie met Office 365
Office 365 combineert cloud versies van Outlook (Exchange), SharePoint en Lync met de vertrouwde en meest uitgebreide Office suite. Met Office 365 beschikt u altijd over Office-toepassingen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, van pc’s tot smartphones en tablets. Het is makkelijk om met elkaar in contact te blijven, dankzij nieuwe toepassingen zoals chat, videoconference en sociale netwerken.

Met Office 365 direct kosten besparen op IT-diensten
Door de verschillende mogelijkheden kan het werk efficiënter georganiseerd worden. E-mail is een kostenpost waar makkelijk geld op te besparen is. Naast het binnenhalen van de e-mail, is het beschermen van de informatie erg belangrijk. Verder is de back-up en archivering ook belangrijk om op orde te hebben en alle nieuwe functionaliteiten moeten mobiel beschikbaar zijn. Office 365 neemt alle hiervoor genoemde zaken uit handen.

Meer te weten komen over de mogelijkheden van Office 365?
Deze whitepaper gaat in op alle functionaliteiten, voordelen en mogelijkheden van Office 365. Enkele onderwerpen waar deze whitepaper nog op in gaat zijn:

  • Het verhogen van de flexibiliteit met Office 365
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy
  • De mogelijkheden van Office 365
  • Enkele referenties van organisaties
  • Abonnementsvormen van Office 365

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Software bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Software :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Software :  Software-defined Storage for dummies

De manier hoe we met data omgaan verandert. Om een voorsprong te krijgen op de concurrentie wordt de opslag, verwerking en analyse van deze data steeds belangrijker. Software-defined storage zorgt ervoor dat uw organisatie op het gebied van big data en analytics een streepje voor heeft. Download het e-book en lees er alles over!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.