De Finacescan, een helder inzicht

Bedrijfsvoering op orde en onder controle met de klassieke piramide

Bedrijfsvoering op orde en onder controle met de klassieke piramide

Sommige bedrijven hebben moeite om inzicht te krijgen in de mate waarop de bedrijfsvoering op orde en onder controle is. Bij dit probleem kan er een scan uitgevoerd worden op basis van de klassieke piramide. De klassieke piramide heeft vier zijden en een fundering. De vier zijden van de piramide zijn:

  • De organisatiezijde
  • De management van processenzijde
  • De HRM-zijde
  • De systemen- en middelenzijde

De Systemen- en middelenzijde staan op de financiële en performance fundering.
De klassieke piramide geeft inzicht in het functioneren en de kwaliteit van de processen, medewerkers en systemen binnen de organisatie.

Lees gratis het volledige artikel over de Finacescan waarin dieper wordt ingegaan op Compliance en Performance en optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Financieel ManagementICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Financieel Management :  De blockchain hypotheek

De blockchain, het systeem achter digitale munten als bitcoin, kan een revolutie in de financiële wereld teweegbrengen. Zo wordt het afsluiten van een hypotheek makkelijker en bovendien minder riskant. Hoe wordt u zelf succesvoller door deze technologie in te zetten?

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.