De datagedreven industrie

Future Bright – A Data Driven Reality

Future Bright – A Data Driven Reality

De datagedreven samenleving wordt ook steeds meer de realiteit binnen de industrie. Door ‘The Internet of Things’ worden steeds meer processen geautomatiseerd. En volgens Forrester is ook nog steeds ‘The Age of the Customer’ in opkomst. Klanten laten digitaal steeds meer sporen achter en verwachten dat bedrijven die informatie gebruiken om hen nog betere en relevantere hulp te bieden.

Veel bedrijven realiseren zich dat de impact van deze ontwikkeling enorm is. Toch blijken er nog maar weinig gestructureerde acties van de grond te komen om de organisatie klaar te maken voor de ‘Data Driven Reality’. Natuurlijk is dit goed te begrijpen, want hoe pakt u dit aan? Hoe gaat u om met de toenemende complexiteit en grote hoeveelheden aan data? Hoe kunt u een goede visie op data management ontwikkelen?

Centraal in dit e-book staat de Data Driven Reality en de rol van data in de snel veranderende samenleving. Verschillende organisaties (waaronder DSM), experts en ervaringsdeskundigen delen in dit boek hoe zij inspelen op de nieuwe realiteit. Daarnaast worden er tips gegeven waar en hoe te beginnen en komt u te weten welke stappen u moet zetten voor een centrale rol van data management in de organisatie.

Download het e-book
Zorg dat uw fundament op orde is een benut de data volop voor innovatie. Download geheel vrijblijvend het volledige e-book over een Data Driven Reality.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.