De cockpit van uw organisatie

Business Intelligence Software als cockpit voor de organisatie

Business Intelligence Software als cockpit voor de organisatie

Een ondernemer of manager heeft de stuurknuppel in handen. Er zijn vaak veel knopjes te bedienen plus een aantal belangrijke meters te bewaken. Een ondernemer of manager bevindt zich in een virtuele cockpit. Voor de manager is het belangrijk dat men weet waar men heen wil en hoe de route moet lopen. Een vraag die onderweg te stellen is, is welke positie men heeft in de markt waarin het bedrijf actief is.

In de virtuele cockpit van de organisatie is geen automatische piloot aanwezig. Een veilige landing kan door informatiesystemen niet worden gegarandeerd. De radar heeft de ondernemer zelf moeten ontwikkelen.

Lees gratis het volledige artikel waarin Business Intelligence (BI) software als instrumentarium wordt neergezet. In het artikel wordt aangetoond hoe Business Intelligence (BI) software kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom BI ToolsHardware & Software leveranciers bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Tools :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

Hardware & Software leveranciers :  SharePoint 2010 Governance Planning

In een Governance plan wordt beschreven hoe de SharePoint omgeving wordt beheerd. Daarin worden de rollen, verantwoordelijkheden en regels in vastgelegd. Een goed Governance Plan is essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze whitepaper richt zich hoofdzakelijk op het front end (het business aspect) gedeelte van SharePoint 2010.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.