Datavisualisatie: meer waarde uit uw data, lagere kosten

Een succesverhaal in 6 case studies

Een succesverhaal in 6 case studies

Hoe zou het zijn als een ziekenhuis met behulp van weersverwachtingen de vraag naar dokters zou kunnen bepalen? Dat doen ze al in Ziekenhuis Gelderse Vallei in het Gelderse Ede. Dankzij datavisualisatie kunnen ze wachttijden verkorten, de zorg verbeteren en zelfs aan de hand van de weersverwachting een plotselinge vraagtoename aan dokters voorspellen. In de whitepaper How any size organization can supersize results with data visualization leest u aan de hand van 6 interessante case studies hoe datavisualisaties organisaties dagelijks helpen.

Sneller complexe data inzichtelijk

Business users, analisten en datawetenschappers moeten allemaal data verwerken tot een visualisatie en deze met hun collega’s delen. Dankzij lijnen, grafieken, taarten en filters worden complexe data snel en gemakkelijk inzichtelijk. Met interactieve data komen organisaties erachter waarom iets gebeurt en dankzij de cloud kan dat overal en altijd. Een groot Nederlands ziekenhuis plukt daar al geruime tijd de vruchten van.

Overal en altijd inzage in gegevens

In Ziekenhuis Gelderse Vallei krijgt de medische staf inzicht in haar gegevens door bijvoorbeeld hun mobiele telefoon. Door op de data zelf  te klikken, krijgen zij deze steeds zodanig gepresenteerd dat ze snel nieuwe vragen kunnen beantwoorden. Hierdoor blijven medewerkers gemotiveerd om data te blijven onderzoeken en tot steeds creatievere oplossingen te komen. Het allerbelangrijkste is dat ze een betere zorg tegen lagere kosten voor de patiënten kunnen bieden.

Verhaal achter data in beeld

Wilt u weten hoe Orlando Magic, Aviva Canada, Oberweis Dairy, Valencia College, Ziekenhuis Gelderse Vallei en DirectPay meer waarde tegen een lagere prijs genereren dankzij datavisualisatie? Wilt u weten hoe data kan helpen om rampen in beeld te brengen, toeschouwers te enthousiasmeren en studenten succesvoller te laten studeren? Download dan nu de whitepaper en lees over de fascinerende voordelen van datavisualisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 

Download artikel

Datavisualisatie: meer waarde uit uw data, lagere kosten

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.