CRM Mobile

Overal over cruciale informatie beschikken met Mobiel CRM

Overal over cruciale informatie beschikken met Mobiel CRM

Mobiel CRM geeft medewerkers de mogelijkheid om altijd en overal te beschikken over cruciale informatie. Informatie die nodig is om het werk goed uit te voeren. Verkopers die gesprekken voeren met prospects en klanten worden zo bijvoorbeeld een stuk effectiever. En ook de ROI is, volgens Gartner, vele malen groter dan andere uitbreidingen op CRM, zoals Social CRM. Dit maakt het een investering die zichzelf dubbel en dwars uitbetaald.

Organisaties die bezig gaan met implementatie van mobiel CRM streven uiteraard naar een maximaal rendement en ROI. Om te helpen bij het implementatieproces en om de kansen op een succesvolle implementatie te vergroten worden in deze whitepaper enkele praktische tips en stappen uitgelicht. Er worden 6 onderdelen behandelt die essentieel zijn bij implementatie van mobiel CRM. De 6 uitgelichte onderdelen zijn:

  1. Doelstelling
  2. Gebruikersrollen
  3. Processen
  4. Bepalen van de mobiele functionaliteit
  5. Beveiliging
  6. Training en ondersteuning

Download de whitepaper en lees meer over de 6 onderdelen bij implementatie van mobiel CRM en bijbehorende tips en adviezen die de kansen op een succesvolle mobiele CRM implementatie binnen de organisatie vergroten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitCRM (Customer Relationship Management) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Partner

Prodware

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.