Create Mobile, Compelling Dashboards with Trusted Business Warehouse Data

Het creëren van een mobiel dashboard

Het creëren van een mobiel dashboard

Er is bewezen dat dashboards een goede toevoeging zijn voor Business Intelligence (BI) adoptie. Maar om dashboards ook toegankelijk te maken voor leidinggevende en zakelijke gebruikers is het van belang dat een dashboard mobiel bereikbaar is. Het moet een interactief dashboard zijn, gebruiksvriendelijk en in staat om met regelmaat een totaal overzicht van de aantallen te tonen. Dit alles moet op een snelle manier omgezet worden naar interactieve visualisaties, zoals de gebruiker dit wenst te zien.

Met SAP BusinessObjects Design Studio is dit mogelijk. Deze oplossing geeft een organisatie de mogelijkheid om:

  • Interactieve mobiel ready visualisaties.
  • Schaalbaarheid voor brede publicatie.
  • Flexibele op eclips gebaseerde omgeving.

Enkele voordelen van BusnessObjects Design Studio:

  • Vertrouwde KPI’s
  • Adoptie van BI en ROI
  • Het naar beneden brengen van de tijd en kosten
  • Het snel creëren van een gebruiksvriendelijke mobiele dashboard en BI app’s

Download de whitepaper
Meer weten over de mogelijkheid van een zelf ingericht, gebruiksvriendelijk dashboard? Lees in de volledige whitepaper meer over SAP BusinessObjects. Over de mogelijkheden van de software, de voordelen en oplossingen. Download vrijblijvend de volledige whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Tools :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

Business Analytics :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.