Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie

Klantbeleving als concurrerend vermogen

Klantbeleving als concurrerend vermogen

De vraag wordt regelmatig gesteld: Wat is het geheim van een goede concurrentiepositie? Zeker in de tijd waarin concurrentie steeds actiever wordt. Klantbeleving is een concurrerend vermogen en het wordt moeilijker om te concurreren op prijs of inhoud van producten/diensten alleen.

Enkel tegemoet komen aan de klantverwachting van een goed product tegen een redelijke prijs is niet meer voldoende. Hiermee versterkt de concurrentiepositie niet. Om verwachtingen van de relatie te overtreffen, is een echte uitdaging. De relatie moet het gevoel krijgen dat hij zich welkom en belangrijk voelt, maar ook begrepen.

Het onderscheidende vermogen voor veel succesvolle leveranciers in deze tijd uit zich in betrouwbare klantkennis. Deze kennis wordt gebruikt om het product of de dienst zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de klant. Door het optimaal inzetten van de specifieke klantkennis, is het mogelijk een buitengewone klantbeleving te realiseren.

Download volledige whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie”. In de whitepaper is te lezen wat de samenhang tussen het creëren van buitengewone klantbelevingen en Customer Relationship Management (CRM) is.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

CRM excellence

Onze naam zegt het al: excellent in Customer Relationship Management, CRM.

Profiel CRM excellence ›
 
 

Downloaden: Creëer buitengewone klantbeleving en onderscheid u van uw concurrentie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.