Cracking the code behind fast Business Intelligence

Onderzoek naar Interactieve Business Intelligence

Onderzoek naar Interactieve Business Intelligence

De vraag naar informatie en datavolume blijft groeien en daarmee worden organisaties geconfronteerd met het analyseren en het verspreiden van de informatie op een snelle manier. Dat is een van de redenen waarom vele grote bedrijven traditionele Business Intelligence implementeren in de organisatie, met als resultaat Self-Service Analytics.

Deze infographic gaat in op onderzoeken naar Interactieve Business Intelligence tools. De infographic gaat in op de onderstaande punten:

  • Agility
  • Traditionele Business Intelligence
  • Interactieve Business Intelligence en de voordelen hiervan
  • Een eindconclusie

Download geheel vrijblijvend de infographic over interactieve Business Intelligence.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Business Intelligence :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.