CoSign: de meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen

Van papierintensief naar papierloos door digitaal ondertekenen

Van papierintensief naar papierloos door digitaal ondertekenen

Organisaties investeren in zakelijke automatiseringsoplossingen om zo hun workflows te stroomlijnen, hun efficiëntie te verbeteren om kosten te besparen. Hierdoor zijn er bedrijfsprocessen opgesteld die ervoor moeten zorgen dat documenten hun hele levenscyclus papierloos blijven. Het is dan ook noodzakelijk om het digitaal ondertekenen van documenten, contracten, formulieren en records eenvoudig te maken.

CoSign is een oplossing die ervoor zorgt dat processen die afhankelijk zijn van handtekeningen om te zetten van papierintensief naar papierloos. Met CoSign worden wettelijk afdwingbare handtekeningen aangemaakt die bijvoorbeeld nodig zijn voor audits.  De handtekeningen voldoen aan alle regels binnen de industrie en een degelijke bedrijfsvoering.

CoSign biedt een uitgebreide oplossing voor digitale handtekeningen die lokaal (CoSign Central) of als host (CoSign Cloud) kunnen  worden ingezet. Dit document geeft een beknopt overzicht van het digitaal ondertekenen met CoSign.

CoSign digitaal ondertekenen

 

Download het artikel
Download het complete artikel voor een overzicht van de belangrijkste feiten en functies omtrent CoSign, een oplossing voor het digitaal ondertekenen van documenten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

CoSign: de meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.