Controlling Modern Malware

WildFire beschermt de organisatie tegen malware

WildFire beschermt de organisatie tegen malware

Malware blijft zich continu evolueren om anti-malware en –virus pakketten voor te blijven en is de afgelopen tijd steeds geavanceerder geworden. De meeste traditionele pakketten werken dan ook niet optimaal. Het is daarom niet vreemd dat er malware betrokken is bij de meest intelligente cyberaanvallen.

In deze whitepaper wordt WildFire geïntroduceerd, een oplossing om gevaarlijke malware tegen te gaan.  WildFire is ontwikkeld door Palo Alto Networks en maakt het mogelijk kwaadaardige bestanden te identificeren en deze bestanden in virtuele omgeving uit te voeren om het zo te kunnen observeren. Dit zorgt ervoor dat de malware snel en nauwkeurig als zodanig geïdentificeerd wordt, ook al is deze nog niet eerder voorgekomen.  WildFire bestaat uit een vijftal componenten, namelijk:

  • Virtualized Sandbox
  • Automated Signature Generator
  • Deep Visibility
  • Actionable Intelligence
  • Behavioral Botnet Report
     

Download de whitepaper

Download de volledige whitepaper en lees waarom traditionale pakketten organisaties onvoldoende beschermen tegen malware en de WildFire-oplossing dit wel doet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom CybercrimeSecurity bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Security :  Adaptieve authenticatie, want wachtwoorden zijn zooooo 2001

Meer data in de cloud betekent meer uitdagingen om je data veilig te stellen. Je wil niet dat jouw bedrijfskritische informatie in verkeerde handen terechtkomt; extra beveiliging is dus geen overbodige luxe. Tijd om af te stappen van de traditionele, statische authenticatie. Adaptieve authenticatie is de toekomst. Het hoe en waarom lees je hier.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.