Continuïteit voor uw medewerkers en organisatie

Continuïteit voor de medewerkers met desktopvirtualisatie

Continuïteit voor de medewerkers met desktopvirtualisatie

Continuïteit op de werkvloer is een belangrijk aspect in de organisatie. Dat de werknemers na een onderbreking van het werk weer snel aan de slag kunnen. Een onderbreking van de werkzaamheden kunnen onverwachts ontstaan, door bijvoorbeeld brand, een stroomstoring, maar het kan ook een staking zijn. Door bij dit soort voorziene, maar ook onvoorziene onderbrekingen de continuïteit te bieden ligt de organisatie in ieder geval niet stil.

Om de continuïteit te behouden is het verstandig om een continuïteitsplanning te maken. Hieronder staan de elementen van de continuïteitsplanning beschreven:

  • Betrokkenheid van het management
  • Scenario’s
  • Teamstructuur
  • Prioriteren van de doelen
  • Tests en updates
  • Compleet voorbereid

Deze whitepaper gaat in op de mogelijkheid voor het inzetten van desktopvirtualisatie voor continuïteit in de organisatie. Desktopvirtualisatie maakt het voor een organisatie mogelijk om het continuïteitsplan snel te activeren zonder veel onderbrekingen voor de medewerkers.

Download de whitepaper over continuïteit en de continuïteitsplanning. Waarin verder ingegaan wordt op de verschillende elementen van de continuïteitsplanning en de inzet van desktopvirtualisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business ContinuityHNW Algemeen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Continuity :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

HNW Algemeen :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

HNW Algemeen :  Werkplek psychologie: 4 inzichten op samenwerken

Hoe we met elkaar samenwerken heeft grote invloed op de manier waarop we ons voelen op de werkvloer. Deze uitspraak is natuurlijk een open deur die ingetrapt wordt, maar de psychologie er achter is nog niet voor iedereen bekend. In deze whitepaper wordt stilgestaan bij 4 inzichten op het gebied van samenwerken op de werkvloer.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.