Cloudvoordelen, ook achter een firewall

Private cloud: veilig in de cloud

Gepubliceerd: 08-10-2018 | Whitepaper | Private cloud: veilig in de cloud

Om maximaal te kunnen genieten van innovaties en nieuwe ontwikkelingen migreren organisaties en masse hun data en applicaties naar de cloud. De infrastructuur beheer je niet langer zelf en de schaalbaarheid van de cloud maakt het mogelijk om naar believen applicaties en diensten te bouwen en testen. Maar wat doe je wanneer je deze controle niet mag opgeven? Loop je dan alle cloud-voordelen mis? IBM is ervan overtuigd dat een private cloud organisaties de voordelen biedt van een public cloud, maar dan achter een firewall.

De uitdagingen van cloud computing

Cloud wordt vaak gezien als de heilige graal van bedrijfsinnovatie, maar we mogen de uitdagingen niet over het hoofd zien. Daarom is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen:

  • Ontwikkelaars moeten kunnen werken in een veilige en gereguleerde omgeving
  • Administrators moeten ontwikkelaars faciliteren en hen in staat stellen het maximale uit hun talenten te halen. Ontwikkelaars kunnen niet aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe applicaties of bedrijfstoepassingen als er geen veilig, snel en up-to-date platform aan de basis ligt.

Ontdek IBM Cloud Private

Ontdek in deze whitepaper hoe je deze belangen bij elkaar brengt in een veilige private cloud oplossing. IBM Cloud Private is een direct resultaat van de ervaring die IBM opdeed bij organisaties tijdens het bouwen van cloud-native applicaties en het herstructureren van applicaties. Ontdek hoe IBM ook jouw organisatie kan helpen in een stap richting private cloud.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Download artikel

Cloudvoordelen, ook achter een firewall

Bent u betrokken bij ICT-beslissingen?

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.