Cloud Management

Cloud Management schema: overzicht in een complex landschap

Cloud Management schema: overzicht in een complex landschap

Met de Cloud zijn ook Cloud Managementoplossingen gekomen. Hierdoor is de rol van de IT professional aan het veranderen. De focus zal niet meer alleen het beheer van de fysieke infrastructuur zijn, maar wordt breder. Het ontwerpen, inrichten en configureren van managementoplossingen met focus op zowel de organisatie, processen, functionaliteiten en oplossingen is van groot belang om de IT professionals de juiste middelen te geven om grip te hebben en houden op de ICT-infrastructuur.

Drie belangrijke pijlers
Er zijn drie belangrijke pijlers voor IT-as-a-Service, namelijk automatisering, zelfservice en een service portaal. Om IT-as-a-Service te realiseren is dan ook een dynamisch datacenter nodig waarbij de services die uit de datacentra geboden worden, zowel public als private kunnen zijn. Om grip te houden op deze services zijn managementoplossingen nodig, Cloud Managementoplossingen.

Overzicht in een complex landschap
Het doel van deze whitepaper is om een compleet beeld te geven van de Cloud Managementoplossingen. Dit begint met het ‘Cloud Management’ schema. Dit schema is uniek en niet gefocused op leveranciers en hun producten, maar vooral bedoeld om een totaal en functioneel beeld van Infrastructuur Managementoplossingen te geven.

Download de whitepaper
Download deze uitgebreide whitepaper en lees meer over Cloud Managementoplossingen en het Cloud Management schema, welke bedoeld is om overzicht te geven in een complex IT-landschap.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Cloud Management

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.