CIO, deze 7 trends mag je niet missen!

7 trends die in 2021 het werk van CIO’s ingrijpend veranderen

Gepubliceerd: 20-08-2020 | Whitepaper | CIO, deze 7 trends mag je niet missen!

2020 gaat ongetwijfeld de geschiedenis in als een jaar van grote veranderingen. Het is het jaar van de definitieve, weliswaar gedwongen, doorbraak van thuiswerken en het jaar waarin werkelijk iedereen de online supermarkt ontdekte. Binnen bedrijven waren alle ogen gericht op de CIO en IT-manager om in een handomdraai het bedrijf klaar te stomen voor de (online) toekomst. 2021 komt nu snel dichterbij en zal nog meer veranderingen met zich meebrengen. Een mooi moment dus om vooruit te kijken en je voor te bereiden op de belangrijkste trends die CIO’s in 2021 moeten tackelen. Dit trendrapport zet 7 belangrijke technologie-trends voor jou op een rij.

7 trends voor CIO’s op een rij

Wil jij weten welke trends je op jouw netvlies moet houden, nu en het komende jaar? Download dan hier het trendrapport en krijg inzicht in de ontwikkelingen die jouw rol als CIO blijvend veranderen. We vertellen je hier alvast iets meer over twee belangrijke ontwikkelingen, de details lees je na in het trendrapport.

  1. Van informatie naar innovatie: we hebben databases vol met informatie, maar hoe zetten we die om in toekomstgerichte acties? De I in CIO staat voor Information maar evolueert in 2021 naar Innovation. Als CIO focus je niet langer op systemen in de lucht houden, maar sta je aan de wieg van nieuwe bedrijfsmodellen.
  2. Het AI-decennium: chatbots, slimme assistenten die je helpen met het plannen van meetings of die je mail automatisch sorteren en zelfparkerende auto’s. We hadden het amper 10 jaar geleden waarschijnlijk niet voor mogelijk gehouden, en nu worden we er al dagelijks mee geconfronteerd. Onderzoeksbureau Gartner verwacht dan ook dat driekwart van de ondernemingen in 2024 AI inzet.

Meer weten over bovenstaande ontwikkelingen? Benieuwd waar je nog rekening mee moet houden voor gegarandeerd succes in de toekomst? Download dan dit trendrapport en stap mee in de toekomst.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Thinkwise

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel core business software gerealiseerd wordt.

Profiel Thinkwise ›
 
 

Downloaden: CIO, deze 7 trends mag je niet missen!

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.