Case: Wat de vaste klanten vinden

Friesland bank en Sensus-HRM: minder fouten, meer motivatie!

Friesland bank en Sensus-HRM: minder fouten, meer motivatie!

De Friesland Bank gelooft in meer dan geld alleen. Alle processen op de HRM-afdeling worden beschreven, met als doel het verder verbeteren van de personeelsorganisatie. De uiteindelijke doelstelling is het invoeren van e-HRM op termijn. Hierdoor wordt het mogelijk om veelvoorkomende personeelsadministratieve handelingen door de medewerkers van de bank zelf te laten doen.

Lees gratis verder in deze case over wat de vaste klanten vinden waarin meer uiteengezet wordt over het rendement, de doelstelling en het winning team.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom HRMFinanciële Instellingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

HRM :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

HRM :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder

Financiële Instellingen :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.