Case Story De Kok Bouwgroep: Beheren, rapporteren en optimaliseren

Beheren, rapporteren en optimaliseren

Beheren, rapporteren en optimaliseren

De Kok Bouwgroep beschikt over 35 bedrijfsbussen die door de mobiele medewerkers gebruikt worden voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden op locatie. Sinds kort hebben al deze voertuigen de beschikking over het geïntegreerde voertuig- en registratiesysteem Track-and-Trace. Voorlopig wordt het systeem vooral gebruikt voor het opleveren van sluitende ritadministraties aan de Belastingdienst, maar in de toekomst zal De Kok Bouwgroep ook gebruik gaan maken van andere Track-and-Trace functionaliteiten

Download gratis de volledige whitepaper en lees over de afwegingen van dit bedrijf in hun keuze voor een Track and Trace systeem.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Tracking & TracingICT dienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Tracking & Tracing :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

ICT dienstverleners :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.