BYOD: altijd en overal aan de slag

Geen kopzorgen meer voor de IT-afdeling

Geen kopzorgen meer voor de IT-afdeling

BYOD is al lang geen trend meer te noemen. Het is bij vele organisaties al compleet ingeburgerd. Dit is ook niet gek, aangezien het een positieve bijdrage levert aan Het Nieuwe Werken, de productiviteit en het welbevinden van werknemers. Voor organisaties die nog willen beginnen met BYOD is het van groot belang dat ze hun netwerk hierop inrichten. Deze uitdaging komt, zoals verwacht, op de schouders van de IT-afdeling te liggen.

Maar wat is BYOD nou precies?

Tijdens de digitalisering van de samenleving zijn mobiele apparaten een steeds grotere rol gaan spelen. Dit geldt niet alleen in privé maar ook de zakelijke sfeer. Het werkveld verplaatst zich van de traditionele desktop pc en laptops naar de smartphones en tablets. Mensen brengen hun eigen devices mee (Bring Your Own Device) en organisaties stimuleren deze ontwikkeling.

En Het Nieuwe werken?

Het Nieuwe Werken is naast BYOD ook niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Met Het Nieuwe Werken wordt bedoeld dat medewerkers altijd en overal kunnen werken. Door medewerkers overal deze toegang te geven, zijn ze niet meer gebonden aan hun eigen werkplek op kantoor. Daarnaast gaat het niet om de uren die ze maken, maar om de prestaties. Omdat medewerkers zich nu minder gecontroleerd voelen, kunnen ze hun werk en privé beter in evenwicht houden. Dit zorgt er wel voor dat ze meer verantwoordelijkheden krijgen.  Doelen moeten worden behaalt en medewerkers kunnen zich hierbij niet meer verschuilen achter vaste werktijden.

PQR Dynamic Workspace

Door Het Nieuwe Werken en BYOD krijgt de IT-afdeling steeds meer te maken met grote hoeveelheden devices en applicaties. Om het overzicht te bewaren en het beheer te kunnen waarborgen heeft de IT-afdeling hulp nodig. PQR Dynamic Workspace kan een mogelijke oplossing bieden voor deze uitdagingen. Deze whitepaper gaat in op de verzameling van diensten, data en functionaliteiten die op een veilige manier beschikbaar worden gesteld. Op het apparaat dat het beste past bij de werkzaamheden. Lees verder en zorg ervoor dat uw IT-afdeling up-to-date blijft.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

BYOD: altijd en overal aan de slag

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.