Business Process Management helpt doelstellingen te behalen

Veranderingen in de zorgsector

Veranderingen in de zorgsector

De zorgsector is continu in beweging, vooral om ambitieuze doelstellingen te behalen. Zorgverzekeraars krijgen een steeds kritischere houding en patiëntenorganisaties streven steeds meer naar een kwalitatief goede zorg. Daarnaast heeft de zorgsector te maken met nieuwe partijen zoals zelfstandig behandel centra’s (ZBC’s). Business Process Management helpt die ambitieuze doelstellingen te behalen. 

Business Process Management voor zorginstellingen

Deze whitepaper gaat dieper in op de ontwikkelingen in de zorg, hoe omgegaan kan worden met deze ontwikkelingen en hoe deze doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. De whitepaper gaat dieper in op de onderstaande onderdelen:

  • Welke ontwikkelingen zijn er in de zorg?
  • Hoe kunnen de doelstellingen bereikt worden zonder de patiënt uit het oog te verliezen.
  • Praktijkvoorbeeld van een Business Process Management System in de zorg.

Download de whitepaper om meer te weten te komen over de bovenstaande onderwerpen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BPM ManagementZorg bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Management :  Stap 1: Visie Bepalen

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder

Zorg :  AVG-compliant worden en vooral blijven

Blijven voldoen aan AVG is voor iedere zorginstelling een uitdaging. We hebben er alles aan gedaan om voor 25 mei 2018 te voldoen aan AVG, maar hoe zorgen we ervoor dat het een agendapunt blijft? Evalueer waar jouw zorginstelling nu staat met compliancy en ontdek met deze 10 aandachtspunten hoe je AVG op je netvlies houdt.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.