Business Intelligence-tool voor iedereen

Voor Power BI heeft u geen aparte opleiding nodig

Voor Power BI heeft u geen aparte opleiding nodig

Business Intelligence is sterk in opkomst. Niet alleen groeit het aantal organisaties dat inzichten wil halen uit bedrijfsgegevens, ook binnen bedrijven zijn steeds meer medewerkers nieuwsgierig naar de waarde ze uit data kunnen halen. In veel gevallen zijn dit geen experts en hebben ze geen diepgaande kennis van de technologie achter BI-tools. Daarom is het zo belangrijk dat deze hulpmiddelen steeds makkelijker in het gebruik zijn.

BI-tool voor iedereen

U hoeft geen rekenwonder te zijn om gebruik te maken van Power BI. Als u deze tool met Office 365 integreert, kunt u in korte tijd prachtige visualisaties maken en nieuwe inzichten ontdekken. Zelfs de meest a-technische zakelijke gebruikers kunnen zich in 5 seconden aanmelden en binnen 5 minuten inzichten verwerven op basis van hun bedrijfsgegevens, zonder hulp van collega’s.

De 10 beste features van Power BI

Deze whitepaper laat zien hoe makkelijk Power BI in het gebruik is. Dit zijn enkele voorbeelden van wat u binnen een paar minuten na het downloaden ervan al kunt doen:

  1. Praten: Voor Microsoft Power BI zijn geen speciale taal- of programmeervaardigheden nodig. Typ gewoon een vraag in een zoekbalk of stel de vraag hardop via de microfoon van uw apparaat.
  2. Data verkennen: Soms helpt het om gegevens vanuit een ander perspectief te bekijken, om zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Met de uitgebreide zoekfuncties van Power BI kunt u op nieuwe manieren naar uw zakelijke wereld kijken.
  3. Uw gegevens ‘live’ volgen: Met Microsoft Power BI kunt u dashboards en rapporten maken die via gegevensstreaming doorlopend worden bijgewerkt. Volg uw gegevens in real-time, maak nieuwe visualisaties en reageer meteen op waarschuwingen als dat nodig is.

De whitepaper bevat in totaal 10 features die u helpen grote successen te behalen. Nieuwsgierig? Download dan de whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Business Intelligence-tool voor iedereen

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.