Business Intelligence: Inspelen op consumentengedrag

Quistor maakt uw Business Intelligent

Quistor maakt uw Business Intelligent

Door de economische crisis zullen organisaties uit de retailbranche soms moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Deze bedrijven kunnen hier slim op in spelen door te investeren in een business intelligence oplossing. Business intelligence kan organisaties in de retailbranche hulp bieden bij het vast houden van de positie door bijvoorbeeld inzicht te geven op het veranderende gedrag van de consument.

Business intelligence na de economische crisis

Door de economische crisis komen tegenwoordig steeds meer organisaties uit de retailbranche onder een hoge druk te staan. Omdat dit om veel organisaties gaat, is de concurrentie ook steeds heviger geworden. De consumenten zijn op hun beurt ook steeds kritischer, prijsbewuster en minder loyaal geworden.

De whitepaper

Download de brochure om inzicht te krijgen op een business intelligence oplossing voor organisaties uit de retailbranche. Zo worden de belangrijkste eigenschappen van een business intelligence oplossing genoemd en wordt dieper ingegaan op de diverse analyses die geboden worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.