Building the mobile enterprise: integrated, secure and productive

Mobiliteit op de eerste plaats met een checklist

Mobiliteit op de eerste plaats met een checklist

Geen twijfel over mogelijk, mobiliteit is een feit in elke organisatie. Uit onderzoek komt naar voren dan 49% van de ondernemingen mobiliteit ondersteunt. Ook niet onbelangrijk is dat 69% van de ondernemingen de komende twee jaar meer gaan investeren in mobiliteit. Organisaties die nu niet in mobiliteit investeren kunnen het nog wel een moeilijk gaan krijgen met de concurrentie. Nu is nog wel de vraag…. Gaat het een organisatie worden die gebruik maken van mobiele apparaten of gaat de organisatie voor een mobiele organisatie? Deze whitepaper geeft u een checklist met kritische punten om op te letten tijdens het opzetten van een mobiele organisatie.

Waarom werkt een mobiele organisatie?
Of de organisatie het nu leuk vindt of niet, een werknemer zal zakelijk altijd makkelijker gebruik maken van een apparaat waar ze privé ook op kunnen vertrouwen. Met het gebruik van mobiele apparaten gaat de productiviteit omhoog en werknemers worden gelukkiger.

De uitdagingen
Natuurlijk komen er wel een aantal uitdagingen kijken bij een mobiele organisatie. Welk mobiele apparaat kiest de organisatie? Welke applicaties en service moet je aanbieden? Zijn alle bedrijfsstrategieën en tactieken aanpasbaar en is de IT klaar om problemen op te vangen?

Mobility Checklist

Er zijn 4 belangrijke onderdelen waar een mobiele organisatie alert voor moet zijn:

  1. Beveiliging, beveiliging en nog eens beveiliging
  2. De business en IT strategie ondergaat een verandering
  3. Mobiele complexiteit en integratie
  4. De kloof van de mobiele vaardigheden

De bovenstaande onderdelen kunnen niet geëlimineerd worden, maar door ze te benoemen en de uitdagingen aan te gaan worden ze beheersbaar voor de IT en de organisatie.

Download de whitepaper
Meer te weten komen over hoe u en uw werknemers de organisatie kunnen transformeren naar een mobiele organisatie? Deze whitepaper bevat diverse tips waar u aan moet denken bij een mobiele organisatie en daarnaast staat er een handige checklist in om niks over het hoofd te zien. Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Building the mobile enterprise’.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom OrganisatieveranderingMobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Organisatieverandering :  De werking, voordelen en processtappen van actieve prolongatie

Actieve Prolongatie gaat uit van het afwegingsproces die de klant bij aanvang van een risicobeoordeling hanteert. Dit proces zorgt voor een uitstekende match tussen klantwensen en beschikbaar aanbod. In deze whitepaper wordt teruggeblikt ‘old school’ prolongatie en een introductie gegeven op actieve prolongatie. Daarnaast wordt zeer uitgebreid uitgelegd hoe actieve prolongatie werkt, welke voordelen het heeft en welke processtappen doorlopen worden.

Lees verder

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.